top of page
ples, plesni tečaj, plesna poduka, ples.hr logo, party, plesnjak, jazz, dance, hip hop, moderni, plesovi, vogue
buena vista zagreb, tečaj plea, ples.hr, plesni party

TERMINI
Suvremene plesne tehnike
subota 14h

 
KONTAKT
SAVSKA 120 (preko puta vjesnika)
www.made.hr

jazz dance, ples.hr, tečaj plesa, ples zagreb, tečaj jazz

JAZZ DANCE/SUVREMENI


Jazz dance je stil plesa koji karakteriziraju energični i ritmični pokreti, koji su često popraćeni popularnom glazbom. Nastao je u afroameričkim zajednicama početkom 20. stoljeća i bio je pod jakim utjecajem jazz glazbe. Jazz ples uključuje široku paletu stilova, uključujući balet, step i hip-hop, a često uključuje improvizaciju i individualno izražavanje.


Moderni je ples, s druge strane, stil plesa koji naglašava izražavanje emocija i istraživanje pokreta. Nastao je početkom 20. stoljeća kao reakcija na stroge, formalne tehnike baleta. Moderni ples karakteriziraju fluidni, slobodni pokreti i često uključuje elemente gimnastike, borilačkih vještina i joge. Također često uključuje improvizaciju i eksperimentiranje s različitim pokretima i tehnikama.

MADE izvedbene umjetnosti i multimedija mlada je umjetnička organizacija iz Zagreba koja se bavi  interdisciplinarnim  formama te eksperimentalnim pristupima u izvedbenim umjetnostima. Provodi redovne edukativne programe plesa i pokreta za djecu, mladež i odrasle te se u pedagoškom radu orijentira na odnose izvedbe u mediju i izvedbe uživo. Unutar edukativnog plesnog odjela fokus programa stoji na edukaciji plesača  pree-professional nivoa koji unutar tematiziranih radionica, oblikuju i unaprijeđuju svoje prethodno plesno iskustvo i implementiraju ga u interdisciplinarne izvedbe.Vodi Sellena Beram, plesna umjetnica i koreografkinja

ZAPLEŠITE S NAMA...

Zanimaju te poput jazz dance-a ili suvremneog plesa vidimo se na jednom od naših tečajeva, prvi sat je besplatan.
LET's DANCE

bottom of page