top of page
unnamed
unnamed

press to zoom
the-dip-300x200
the-dip-300x200

press to zoom
Senzual
Senzual

press to zoom
unnamed
unnamed

press to zoom
1/10

KIZOMBA

 

KIZOMBA - prilično mlad i trenutno popularan ples porijeklom iz Angole. Kizomba je, inače, riječ koja potječe iz starog angolskog dijalekta kimbundu i znači zabava, druženje, okupljanje prijatelja. Ovaj ples nastao je osamdesetih godina tako što su glazbenici ublažili tradicionalni zvuk sembe i usporili ritam kako bi glazba privukla mlade. Ples predstavlja jedan poseban doživljaj, jer veoma blizak kontakt, vođenje i praćenje čine da se uspostavi jedna neobična i komunikacija između partnera. Posebna konekcija i prisnost. Ples je iznimno senzualan i odlikuju ga naglašeni pokreti bokova (posebno kod partnerice) i sporo kretanje tijela.

Na tečajevima radimo kizombu, sembu i tarraxinhu. Svi su dobrodošli :)

 

BIOGRAFIJA:

 

Našem DJ Igoru glazba je oduvijek bila važna stavka u životu, pa je zato već 2005. godine završio DJ Akademiju. Nekoliko godina kasnije otkrio je svoju ljubav prema plesu kada je počeo plesati standardne i latinoameričke plesove, a zatim i salsu i bachatu.

 

Ivani je još kao maloj djevojčici omiljena zabava bila razbacivanje na plesne hitove po svojoj sobi. Zato se s 12 godina odlučila upisati na folklor, gdje je provela 10 godina. Preselivši se iz rodnog Dubrovnika u Zagreb, krenula je pohađati tečaj društvenih plesova gdje se upoznala između ostalog i sa salsom i bachatom.

 

Njih dvoje su se upoznali na plesnom tečaju početkom 2013. godine, a ubrzo nakon toga i s kizombom koja otada zauzima posebno mjesto u njihovom životu. Budući da u plesu učenje nikada ne prestaje, stalno se educiraju i usavršavaju posjećujući razne radionice i festivale te učeći od mnogih poznatih instruktora. Svoju ljubav prema kizombi obožavaju širiti drugima, pa tečaj vode od 2015. godine.

 

Zahvaljujući izvrsnom poznavanju kizomba glazbe i svojim vještinama, Igor je kao DJ nastupio na brojnim partijima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Buena Vista Club Zagreb, latino klub, ples, plesnjak, plesnjaci, milonga, salsa, tango, swing, party, latino, sensual, Zagreb, dance

TERMINI

početna grupa     ČETVRTAK    20:30-22:00

srednja grupa     PONEDJELJAK 20:00-21:30

napredna grupa  PETAK 20:00-21:30

 

SENSUAL PARTY

svaka srijeda i petak OD 22 SATA,

BUENA VISTA CLUB,

SAVSKA 120

 

KONTAKT

SAVSKA 120 (preko puta vjesnika)

tel: 095 973 84 94 / mail: savska120@gmail.com

Prijaviti se možeš putem linka:

https://goo.gl/forms/3wpOh3UWFAvUykvt1

 

Ako jaako želiš naučiti plesati kizombu, ali ne odgovaraju ti trenutni termini naših tečajeva, prijavi se tu i rado ćemo te obavijestiti kada budemo upisivali nove grupe: https://goo.gl/forms/GUsVybiNPmVp7eKV2

 

U međuvremenu nas prati na:

- facebook.com/IgorIvanaKizombaZagreb

- instagram.com/igor_ivana_kizomba

- youtube.com/channel/UCUq9ShTNUOfwQx8MjVQh76Q

Ples.hr

 

ples.hr

Ples.hr

PLES.HR

ples, plesni tečaj, plesna poduka, ples.hr logo, party, plesnjak, kizomba, semba, tarraxinha, sensual, latino

ZAPLEŠITE S NAMA...

 

Želite naučiti kizombu /sensual kao početni ili napredni plesač, dođite na vaš besplatni sat i zaplešite s nama, mi vam obećavamo odličnu zabavu i ekipu i puno plesa. Također posjetite i naše sensual party-je i oprobajte se na plesnom podiju, u svakom slučaju vidimo se!!!

LET's DANCE

bottom of page