top of page
ples, plesni, plesna, privatni, tečaj, reggaeton, dancehall, party. latino
ples, plesni tečaj, plesna poduka, ples.hr logo, party, plesnjak, reggaeton, dancehall, latino

Volite reggaeton glazbu  i oduvijek želite plesati  a niste imali prilike naučiti???Pridružite nam se u našem plesnom studiju!
 

 
Zabavan i energičan sat za plesače svih razina, koji žele same sebe izazvati i poboljšati kretanje tijela. Reggaeton je plesni i glazbeni stil koji potječe iz Latinske Amerike. Usredotočuje se na pokrete kuka (poznati kao "perreo") i često uključuje street dance groove i latino plesnu tehniku. Kako god izgledao vaš dan, ovaj tečaj je vrijeme da se otresete i budete ono što uistinu jeste! U nastavi se uglavnom uči koreografirana sekvenca a u praksi je to improvizirani ples.
 
Reggaeton glazba ima mješavinu jamajčanskih i latinoameričkih utjecaja, pomiješanih s hip hop i elektronikom. Reggaeton obično uključuje repanje na španjolskom ili engleskom jeziku i ima sličnu lirsku strukturu kao i hip hop. Međutim, to ne znači da je reggaeton jednostavno oblik latino hip hopa; ima svoj vlastiti osebujni ritam poznat kao 'dembow', čiji se naziv odnosi na naslov pjesme Shabba Ranks 'Dem Bow' koja je prva popularizirala Reggaeton 1990-ih.

Dali se pleše u paru ili pojedinačno?
Inače se može plesati i u aru i pojedinačno ali na satovima radimo isključivo pojedinačno, mogu se priključiti i muškarci i žene

U čemu treniramo?
U čemu god da se osjećate ugodno, uglavnom je to trenirka te čiste tenisice 

 

buena vista zagreb, tečaj plesa, ples zagreb, ples.hr

TERMINI
USKORO
 
ZA SVE INFORMACIJE  PRATITE NAS NA
www.facebook.com/reggaetonzagreb/

 
KONTAKT
SAVSKA 120 (preko puta vjesnika)
tel: 095 973 84 94
mail: savska120@gmail.com

https://www.facebook.com/profile.php?id=100064547415698

 

Buena Vista Club Zagreb, latino klub, ples, plesnjak, plesnjaci, milonga, salsa, tango, swing, party, latino, sensual, Zagreb, dance

ZAPLEŠITE S NAMA...
 
Pridružite nam se na tečajevima reggaetona  kao početni ili napredni plesač, dođite na prvi besplatni sat i isprobajte, mi vam obećajemo odličnu zabavu, dobru ekipu i puno plesa. zapratite nas na facebook.com/reggaetonzagreb, dođite na naše party-e i zabavite se na plesnom podiju!!!
LET's DANCE

bottom of page