top of page
buena vista zagreb, tečaj plesa, plesni tečaj zagreb, društveni plesovi, tečaj

Ples.hr

 

ples.hr

Ples.hr

PLES.HR

ples, plesni tečaj, plesna poduka, ples.hr logo, party, plesnjak, društveni, standardni, latino, američki, plesovi

DRUŠTVENI PLESOVI
 
Društveni plesovi su plesovi koji se p
lešu u paru. Poštoje brojne podjele društvenih plesova, a mi smo se odlučili na podjelu koja uključuje tri skupine:
 

Standardne plesove (engleski i bečki valcer, tango, foxtrot, slowfox i quickstep),
 
latinoameričke plesove (rumba, cha cha cha, samba, jive te po nekima passo doble i mambo) i
 
zabavne (klupske) plesove (salsa, disco fox, rock-n-rol, western polka, blues...) Na ovu podjelu djelomično utječe geografsko porijeklo plesa (ali postoje i odstupanja od tog pravila), natjecateljska standardizacija i tehničke karakteristike plesa.
 
Kod nas u centru naučiti ćete plesati sve što je najpotrebnije kako bi suvereno vladali plesom i plesnim podijem, naravno na obostrano zadovoljstv partnerice i partnera. 

 

Buena Vista Club Zagreb, latino klub, ples, plesnjak, plesnjaci, milonga, salsa, tango, swing, party, latino, sensual, Zagreb, dance

TERMINI

POČETNA        NEDJELJA   20:00 h
NAPREDNA       NEDJELJA  18:30 h    
                      ČETVRTAK 19:00 h

 
PARTY / PLESNJAK
SVAKI ČETVRTAK OD 21H,  BUENA VISTA CLUB,
SAVSKA 120
 
KONTAKT
SAVSKA 120 (preko puta vjesnika)
tel: 095 973 84 94
mail: SAVSKA120@GMAIL.COM

 

Društveni plesovi su širok pojam koji obuhvaća sve plesove koji se plešu u paru. Međutim klasični tečajevi društvenih plesova obuhvaćaju najčešće standardne i latinoameričke plesove te njihove inačice, ali i neke modernije i trenutno popularnije plesove.

Pod standardnim plesovima smatramo engleski i bečki valcer, foxtrot (poznat i kao dvokorak) te europski tango. Pod latinoameričkim cha chu, rumbu i jive.
 
Rekreativnim grupama nudi se po izboru dakle jos i slowfox, quickstep, samba, paso doble kao i figure iz amrican smooth skupine plesova.

Tečaj obuhvaća i neke manje formalne plesove koji su dosta popularni kod nas i cesti kao izbor za prvi ples mladenaca poput disco foxa. Disco fox je najomiljeniji ples na tecajevima i na njemu je u početku najveći naglasak.


Početne grupe su male i pristup je prilično individualan. Voditelji će tempo graditi ne prema programu koji su prisiljeni da bi vas mogli gurat dalje već prema tome da zaista svi usvojite sve jako dobro. Nakon plesa i na plesnjacima družiti ćete se s nama i s ostalim polaznicima. To će vam pomoći da dodatno utvrdite gradivo i steknete praksu. Pobrinuti ćemo se također da vam nađemo adekvatne partnere odnosno partnerice ako ne dolazite u paru.

ZAPLEŠITE S NAMA...
 
Želite li doći na tečaj kao početni ili napredni plesač, dođite na vaš besplatni sat i zaplešite s nama, mi vam obećavamo odličnu zabavu i ekipu i puno plesa. Također posjetite i radionice i party-je i oprobajte se na plesnom podiju, u svakom slučaju vidimo se!!!
LET's DANCE

bottom of page